Kostnadsställen

Ett kostnadsställe är en funktion i InSurvey där löpande kostnader, såsom SMS, inloggningar, och andra tjänster debiteras. Alla genomförda transaktioner sparas och kan enkelt listas för kostnadsstället. På ett kostnadsställe används enheten kredit, där varje kredit i dagsläget motsvarar 1 SEK. Priser i InSurvey visas de alltid i krediter.
Åtkomst till ett kostnadsställe är behörighetsstyrt och behörigheter att få nyttja kostnadsstället kan delas till både användare och team. En användare kan även ha tillgång till flera kostnadsställen parallellt.
Vid direkta händelser, så som respondentinloggningar och direktutskick av SMS, sker debiteringen av kostnaden mot kostnadsstället omedelbart. Vid framtida händelser, som t ex schemalagda SMS-utskick, reserveras först ett estimat av kostnaden. När händelsen äger rum debiteras den faktiska kostnaden och reservationen tas bort.
Det är viktigt att du regelbundet kontrollerar saldot på dina kostnadsställen och ser över vilka transaktioner som gjorts. Om det inte finns tillräckligt med krediter för att täcka en kostnad, kommer planerade händelser, som SMS-utskick eller inloggningar, inte att ske.
När du beställer ett nytt kostnadsställe bestämmer du om kostnadsstället ska ha en kreditgräns. En kreditgräns, som inte ska förväxlas med termen krediter ovan, är en pott av krediter som läggs på kostnadsstället. Varje månad stäms användningen av denna pott av och faktureras.
Du kan också välja att lägga till krediter i förväg på ditt kostnadsställe. Detta förskott används före kostnadsställets eventuella kreditgräns, vilket ger dig en smidigare hantering av dina kostnader så dessa inte riskerar att skena iväg.

Hur skapar jag ett kostnadsställe?

Efter att du fyllt i nedanstående formulär sätter vi upp ett kostnadsställe åt dig. Ett team kommer att skapas för detta kostnadsställe där din användare kommer att finnas med. Önskar du att flera användare har tillgång till detta kostnadsställe kan även dessa placeras i kostnadsställets team.

Frågor?

Tveka inte att kontakta vår support vid eventuella frågor kring kostnadsställen.